The Barn

The Barn wil zijn klanten zo goed mogelijk bedienen en bestellingen via mobiel zo gemakkelijk mogelijk maken. Met behulp van de door Zooma ontwikkelde iOS en Android apps kunnen klanten hun bestelling plaatsen en mobiel afrekenen. Vervolgens kunnen de producten op een gewenst moment opgehaald worden in het restaurant van The Barn op de Zuidas. From Stable to Table :-)

Het proces

Partnerbedrijf 42windmills benaderde Zooma met de vraag of wij voor The Barn, een nieuwe biologische hamburgerketen, de apps wilden ontwikkelen. 42windmills ontwikkelde de backend, de website en alle designs. En Zooma ontwikkelde, als ‘onderaannemer’, de consumenten app voor iPhone & Android en de iPhone balie app voor het personeel in de winkel.

Aangezien Zooma slechts een onderdeel van het The Barn project ontwikkelde waren de wekelijkse ‘face to face’ meetings met de 42windmills ontwikkelaars en designers van grote waarde. Naast de persoonlijke meetings werd de status van het project nauwkeurig bijgehouden in Trello, één van de projectmanagement tools die Zooma graag gebruikt voor projecten.

De iPhone en Android smartphone apps zijn gebouwd voor de klanten van de The Barn. Met de app kunnen klanten vanuit hun werk of huis de producten bekijken, orders plaatsen, een ophaaltijd selecteren en uiteindelijk ook betalen via Adyen met hun favoriete bankieren app. Snel, veilig, gemakkelijk, biologisch en lekker! En binnenkort wordt bezorgen ook mogelijk!

De balie app is gebouwd voor de medewerkers van de The Barn. Met de balie app kunnen medewerkers bestellingen opnemen bij klanten in de winkel, als alternatief op de zelfbedienings schermen. Tijdens de drukke uren kunnen met behulp van de balie app alle klanten zo snel mogelijk geholpen worden.

Het resultaat

Wij zijn fan van The Barn. Als het aan ons ligt openen we snel ons tweede kantoor aan de Zuidas :-). De eerste versie van de The Barn apps worden momenteel getest in de winkel, we meten het gebruik van de app en op basis van de statistieken, feedback van klanten en nieuwe ideeën gaan we samen met 42windmills en The Barn werken aan de volgende versie van de apps!

iPhone
Screenshot Screenshot Screenshot Screenshot Screenshot

Proef ook is zo'n biologische burger

Plaats je bestelling via de iPhone app.

Meer weten?

Heeft u een vraag over deze e-commerce app? Neem dan contact op met Menno.

Tim

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!