Speurroutes

Wie speurt ziet meer! Zooma ontwikkelde de app (PWA) voor Speurroutes! Speurroutes NL ontwikkelt, je raadt het al, speurroutes door Nederlandse steden. Lekker dwalen door steden, speuren naar tips en aanwijzingen. Zo zag je de stad nog niet eerder.

Het project

Speurroutes NL heeft al meer dan 25 routes in Nederlandse steden uitgezet. Moordroutes, spionnenmissies en schattenjachten. Er komen er steeds meer bij. Tijdens het speuren naar tips en aanwijzingen ontdek je steden; de bezienswaardigheden maar vooral ook de minder bekende plekjes. Wij hebben zelf routes gelopen natuurlijk, heel erg leuk! Ook erg mooi om van dichtbij te zien met hoeveel energie en enthousiasme het team van Speurroutes de routes terplekke in detail uitdenkt en uitzet.

Speurroutes Nederland benaderde Zooma met de vraag; kunnen jullie ons helpen onze speurroute boekjes te digitaliseren in de vorm van een app? Het doel was en is om het concept steeds breder in de markt te kunnen zetten en klanten de keuze te geven tussen het geprinte boekje en de app. Met succes want de boekjes en app worden inmiddels door een breed publiek omarmd en worden aangeboden via de eigen webshop en een groot aantal VVV's, hotels en winkels in het land. Check speurroutes.nl voor alle informatie!

Aangezien Speurroutes de app zo snel mogelijk wilde uitrollen en testen/valideren hebben we gekozen voor een 'progressive web app' (PWA). De perfecte digitale start voor Speurroutes! Een PWA is een 'web app on steroids'; een web app die zich zoveel mogelijk gedraagd als een native app. Het voordeel is dat een PWA snel en voordelig te ontwikkelen is, direct beschikbaar is voor zowel Android als iOS (het is immers 'gewoon' een website). Onze stagiair Chris schreef er al eens een interessante blog over.

  • Code verzilveren

    Koop je unieke code via speurroutes.nl en voer deze in de app in!

  • Ontdek de stad

    Clues, verdachten, verstopplekken en meer type opdrachten!

  • Vind de schat!

    Moordroutes, spionnenmissies en natuurlijk schatzoeken :-)

Een app én een boekje!

 

Speurroutes6

 

 

Ook zo'n mooie (progressive web) app?

Heb je een vraag over de Speurroutes app of wil je eens kennismaken? Neem contact op Tim!

Tim

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!