Gearhing

Gearhing is de overkoepelende organisatie voor 29 basisscholen in de Friese gemeenten De Friese Meren, Súdwest-Fryslân en Littenseradiel. Zooma bouwt in opdracht van Gearhing aan de websites, het intranet en natuurlijk de apps voor de basisscholen.

Onderwijs anno 2017

Voor Gearhing bouwt Zooma aan de overkoepelende website en de 29 scholen sites. Voor de Gearhing scholen was het belangrijk veel functionaliteit (en dus kosten) te kunnen delen zonder de eigen identiteit van de individuele scholen te verliezen.

Door de websites responsive te maken maakt het niet uit of bezoekers gebruik maken van een smartphone, tablet of desktop pc: de Gearhing sites werken op alle apparaten. En mbv het Content Management Systeem zijn de scholen in staat zelf de site te onderhouden en nieuwsbrieven te versturen.

Behalve aan de websites werkt Zooma ook aan apps voor Gearhing. Gearquest is een community app beschikbaar voor iOS en Android. Met de app kunnen leerlingen vragen stellen, en antwoorden geven, aan leerlingen van andere Friese scholen. 

  • Gearhing websites

    Één overkoepelende Gearhing site en 29 individuele scholensites

  • GearQuest apps

    Community app voor alle leerlingen van Gearhing. Vraag maar raak!

  • Intranet

    Community tool voor alle Gearhing leerkrachten

Resultaat

Meer weten?

Heeft u een vraag over de Gearhing website of app of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bas.

Tim

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!