De Dorus

De Dorus is een coworking gebouw waar een mooie, bonte verzameling van bedrijven is gevestigd. Zooma is de initatiefnemer en we konden het natuurlijk niet laten ook een mooie website en een speciale coworking app te bouwen voor De Dorus!

Coworking

De Dorus is een 'creative coworking community'. Zooma is eigenaar, en zelf ook 'bewoner', van De Dorus en dus hebben we zelf de huisstijl, de website en twee speciale coworking apps ontwikkeld! Elk kwartaal, in scrumsprints, bouwen we verder aan het platform, op basis van feedback van andere De Dorus coworkers. 

 

De huisstijl is speels, divers, kleurig en open geworden. Net als de bonte verzameling van creatieve bedrijven gevestigd in De Dorus. Oprichters Tim, Bas en Menno; “Ons doel is om een ​open coworking community op te bouwen. Samen met andere creatieve en moedige ondernemers en professionals. Onverslaanbaar en exclusief maar toegankelijk voor iedereen met een open en creatieve mindset.”

 

De website is het visitekaartje van De Dorus naar de buitenwereld toe. Op de website kunnen potentiële nieuwe huurders lezen over de beschikbare ruimten en een gevoel krijgen bij de sfeer in De Dorus. De Android en iOS apps zijn interactief en alleen voor huurders. In de app kunnen huurders alles lezen over het gebouw en elkaar, support vragen en deelnemen aan de inhouse tafeltenniscompetitie!

 

p.s. mocht je ook een coworking gebouw runnen: we gaan de gebouwde website, apps en backend als SAAS oplossing aanbieden onder de naam Youmie. Check hier voor meer info!

  • Events

    Coworkers kunnen zelf nieuwtjes plaatsen en events inplannen via de app

  • Games

    Alle De Dorus coworkers kunnen meedoen aan de inhouse tafeltennis competitie

  • Support

    Via de app gemakkelijk communiceren mbv inapp chat met het De Dorus team

Het Resultaat

Dorus4

Frame 27www2

Frame 77

Frame 78

 

Contact

Heeft u een vraag over dit project wilt u gewoon eens komen babbelen, neem dan contact op met Derrick.

Tim

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!