Beacon Fields

Beacon Fields is een jong Nederlands bedrijf (2018) dat sensoren voor de landbouw produceert. Zooma werkt mee aan de ontwikkeling van de apps, het klantdashboard en de backendkoppelingen die communiceren met de sensoren in het veld.

Het proces

Achtergrond

Beacon Fields is een startup in de 'agritech' industrie. Telers kunnen hun gewassen real-time mointoren door Beacon Fields sensoren in het veld te plaatsen. De sensoren sturen meetgegevens (bijv humidity of temperature) door naar de Beacon Fields apps en dashboards en helpen zo telers hun oogst te verbeteren. 

 

Apps

Met de Android en iOS apps kunnen boeren en telers nieuwe sensoren aanmaken en in het systeem activeren. Elke sensor is voorzien van een QR code die kan worden gescanned met behulp van de apps. In de app kan de teler de app activeren en real-time meetgegevens bekijken van de sensoren in het veld. Snel, betrouwbaar en mobiel.

 

Klantdashboard

Waar de app handig is voor in het veld is het klantdashboard bedoeld voor verdere instellingen en diepgaande dataanalyse. In het klantdashboard kan de teler alle sensoren in één overzicht bekijken, in een lijst en op de kaart. Daarnaast kan de teler dmv grafieken de meetgegevens van verschillende periodes, types en categorieen bestuderen.

  • Wireframes

    Zooma maakte de wireframes voor zowel de app als het klantdashboard.

  • App

    Met behulp van een handige app kunnen boeren real-time meetgegevens bekijken.

  • Desktop CMS

    Naast de app is er ook een zeer uitgebreid klantdashboard met meetgegevens.

Het resultaat!

iphonetabletmacbookplanten222

Interesse?

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens komen praten, neem dan contact met Bas op.

Tim

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!