Avontuurlijke tech-liefhebbers

Avontuurlijke tech-liefhebbers, dat zijn we allemaal. We hebben jaren ervaring en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We houden elkaar scherp en geloven in de oplossingen die we samen met onze partners en klanten creëren; technische hoogstandjes die gebruikers een fantastische ervaring bieden.

ZoomaLabs

Zoomalabs is onze Vrijmibo. We brainstormen, pitchen gewaagde ideeën of presenteren nieuwe technieken. En die verwerken we weer in onze apps. Zo dagen we elkaar uit en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Met een fanatieke gaming sessie, dart toernooi, bowling competitie of gezellige barbecue. Persoonlijk kennis maken? Kom gewoon eens langs!

Werken bij Zooma

Zooma staat altijd open voor nieuwe tech-liefhebbers. Ben jij helemaal gek van apps en heb je een bijna ongezonde interesse in de nieuwste snufjes op gebied van iOS, Android, Windows en het internet? Kom dan ons ervaren team versterken en werk mee aan avontuurlijke projecten voor mooie opdrachtgevers! Neem contact met ons op via tim@zooma.nl of loop eens binnen voor een kennismaking.

  • iOS developer

    Voor een full-time dienstverband zijn we op zoek naar een ervaren iOS developer die ons team kan versterken.

  • Android developer

    Voor een full-time dienstverband zijn we op zoek naar een ervaren Android developer die ons team kan versterken.

  • Stagiairs

    Studeer je nog maar ben je niet bang verantwoordelijkheid te nemen? Ga je tot het uiterste? Neem dan contact op.

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!