Avontuurlijke tech-liefhebbers

Avontuurlijke tech-liefhebbers. We hebben jaren ervaring en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We houden elkaar scherp en geloven in de oplossingen die we samen met onze partners en klanten creëren; technische hoogstandjes die gebruikers een fantastische ervaring bieden.

ZoomaLabs

Zoomalabs is onze Vrijmibo. We brainstormen, pitchen gewaagde ideeën of presenteren nieuwe technieken. En die verwerken we weer in onze apps en websites. Zo dagen we elkaar uit en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

 

Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Denk aan een avondje gamen, varen door de Leidse grachten, fanatiek ijskarten of een relaxte barbecue. Of een meerdaagse reis naar bijvoorbeeld een Formule 1 race of het SXSW festival in de USA.

Werken bij Zooma

Ben jij helemaal gek van tech en heb je een bijna ongezonde interesse in de nieuwste snufjes op gebied van apps, websites en future tech? Kom dan ons ervaren team versterken en werk mee aan uitdagende projecten voor mooie opdrachtgevers! Neem contact met ons op of nog beter: loop gewoon eens binnen voor een kennismaking.

  • iOS developer

    Voor een full-time dienstverband zijn we op zoek naar een ervaren iOS developer die ons team kan versterken.

  • Android developer

    Voor een full-time dienstverband zijn we op zoek naar een ervaren Android developer die ons team kan versterken.

  • Stagiairs

    Studeer je nog maar ben je niet bang verantwoordelijkheid te nemen? Ga je tot het uiterste? Neem dan contact op.

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!