Onze diensten

Wij bouwen apps, websites en veel meer. Voor iedereen. Van startup tot multinational. Wij maken graag dingen en we denken met je mee. Vanaf het begin. We willen de beste app of website bouwen voor jouw organisatie, klanten of medewerkers. Oplossingen met meerwaarde die gebruikers een fantastische ervaring bieden. Niets minder.

Zooma werkt volgens de Scrum ontwikkelmethode: het opknippen van een complex project in kortlopende 'sprints' met strakke deadlines en duidelijke doelen. Geen ervaring mee? Geen probleem, Zooma's gecertificeerde Scrum experts nemen je mee. En we houden je continu op de hoogte van de voortgang via ons favoriete projectmanagementtool Trello.

 • Apps

  Zooma bouwt innovatieve apps voor Android, iOS en Windows. Native, hybride of webapp? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

 • Websites

  Onze websites richten zich op de beste gebruikerservaring. Responsive, interactief, conversieverhogend en gemakkelijk te beheren.

 • Tech

  Blockchain, ChatBots, Voice Assistants, NFC, Beacons, SmartTV, AR, VR en AI. Zooma onderzoekt, experimenteert, leert en innoveert.

Onze aanpak

 • Maatwerk

  Niets is leuker dan samen iets nieuws maken! We leren elkaar kennen en bespreken jouw wensen. En die van je klanten of medewerkers. Wat hebben zij nodig? Samen werken we jouw ideeën in grote lijnen uit.

 • Schetsen & Design

  De grote lijnen vertalen wij naar gedetailleerde, functionele schetsen van uw app of website. We visualiseren jouw ideeën tot in de kleinste details: de user flow. Op basis daarvan ontwikkelen we de grafische designs.

 • Ontwikkelen

  Nu is het de beurt aan ons ontwikkelteam. In intensieve Scrum ontwikkelsprints bouwt Zooma jouw app of website. We maken gebruik van de laatste technologieën en houden je continu op de hoogte van de voortgang.

 • Kwaliteit

  Onze apps en websites zijn betrouwbaar. We testen voortdurend op prestatie, snelheid, gebruiksgemak en veiligheid. Hebben we een mijlpaal bereikt? Dan delen we een testversie via ons veilige testplatform.

 • Lancering

  Zijn we allebei helemaal tevreden met het resultaat? De testgroep ook? Dan is het tijd voor de lancering. Wij zorgen voor een vlekkeloos verloop en een optimale vindbaarheid van jouw product.

 • Service & onderhoud

  De lancering is nog maar het begin. Nu gaan we meten hoe de gebruikers de app of website ervaren. Wat we kunnen verbeteren en wat er juist goed gaat. Wij leveren maandelijkse analytics en een service contract.

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!