17 December 2021

Hospital Hero & Project Glimlach

Wij waren al apetrots dat we mogen meewerken aan de app voor Hospital Hero maar de laatste weken al helemaal! Zo ontzettend gaaf om te zien dat Hospital Hero is opgepikt door de landelijke media als onderdeel van Project Glimlach.

Van RTL Boulevard en The Masked Singer tot Koffietijd. Hospital Hero is overal deze maand! En terecht! Bekijk hier bijvoorbeeld de mooie en indrukwekkende opnames gemaakt door de RTL cameracrew en Nicolette van Dam in het LUMC. 

Project Glimlach, een iniatief van RTL, ondersteunt de nederlandse kinderziekenhuizen. Via de landelijke inzamelingsactie wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor Stichting Kinderziekenhuizen die het geld vervolgens verdeeld over diverse projecten die angst, pijn en stress verminderen bij ernstig zieke kinderen die onder behandeling zijn in één van de 7 kinderziekenhuizen. 

Een fantastische boost voor het Hospital Hero concept en het hardwerkende team erachter! En we zijn nog maar net begonnen. Begin 2021 is de Hospital Hero MVP gelanceerd en in 2022 gaan we in sprints het concept verder uitbouwen. Er liggen mooie plannen...stap voor stap. Wij kunnen niet wachten!  

 

 

Geschreven door
Tim

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!