13 May 2020

Het BHLTHY concept!

Zooma heeft een 'sprint 0' uitgevoerd voor BHLTHY; een ambitieuze startup die op basis van jouw lichaam, jouw activiteiten en jouw doelen een voedingsplan voor elke dag van de week voorschotelt. Missie: gezond eten makkelijk maken!

Aangezien het concept volledig nieuw is, en zal draaien op innovatieve algoritmes en koppelingen, hebben we tijdens de Sprint 0 (de voorbereidende fase) eerst uitgebreid gesproken over de visie en specifieke wensen van BHLTHY.

Vervolgens zijn de Zooma strategen, designers en technisch architecten aan de slag gegaan met wireframes, designs, een technisch plan en een gedetaillieerde kosteninschatting per feature. Dé basis van een IT project.

Onderstaand een sneak preview van hoe de app er waarschijnlijk uit zal komen te zien! 'Waarschijnlijk' omdat als er in de ontwikkelsprints nieuwe en betere ideeën naar voren komen we die natuurlijk meenemen.

BHLTHY7

Heb jij ook een gaaf app en/of website idee maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Geschreven door
Esmay

Draai je telefoon een kwartslag, dan ziet onze site er een stuk beter uit!